Menu

Steun Ons

Doe een gift

Pedagogisch Centrum Wagenschot vzw biedt begeleiding, behandeling, training en beroepsopleiding voor jongeren met emotionele en gedragsstoornissen, al dan niet in combinatie met een mentale beperking.

Ja, ik wil steunen

Een permanente opdracht

Door maandelijks een voor u haalbaar bedrag (bv 3,34 euro = 40,08 euro op jaarbasis) te storten op rekening BE53 7374 0808 0053, kunnen wij zorgen voor continuïteit in onze werking. Voor u een kleine daad, voor ons een hemelsbreed verschil.

Ja, ik wil meer info

Legaten en duolegaten

Hoe maakt u het Pedagogisch Centrum Wagenschot tot uw erfgenaam? Pedagogisch Centrum Wagenschot vzw is gerechtigd om uw legaat te aanvaarden onder fiscaal gunstige voorwaarden.

Ja, ik wil meer info

Een glimlach voor Wagenschot

U kan helpen door voor één jongere een jaar lang het verschil te maken. U betaalt het inschrijvingsgeld voor de hobbyclub en het basismateriaal dat de jongere nodig heeft. Achteraf krijgt u van de jongere in kwestie een heel grote dank u wel en een heel mooie glimlach!

Meer info

Tafelen met een hart

Al bijna 20 jaar maakt de actie ‘Tafelen met een Hart voor Kinderen’ samen met vele tientallen restaurants in Vlaanderen stevige projecten mogelijk in de ondersteuning van maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren.

Bekijk actie

Stuur ons een berichtje

Inhoud

*Klik op een item om te navigeren.