Menu

Werken in PCW

Vacatures

Ben je nog op zoek naar een leuke en uitdagende job met veel afwisseling en leuke collega's? Hou dan zeker onze vacatures in de gaten. Wens je op de hoogte gehouden worden van onze vacatures, stuur ons dan een berichtje.

Vrijwilligers

Wil u vrijwilligerswerk doen? Of bent u al vrijwilliger maar zoekt u een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met ons of stuur ons een berichtje.

Stages

Pedagogisch Centrum Wagenschot is een boeiende plek met een moeilijke doelgroep, een innoverende visie en bruisende werkmentaliteit.
Het centrum beschikt over een rijke kennis die verankerd is in de ervaringen van vele trouwe medewerkers.
Als je een van de volgende opleidingen volgt, is het misschien de moeite waard om verder contact te zoeken.

PC Wagenschot biedt Bachelors Orthopedagogiek, en VSPW-cursisten de mogelijkheid om een langere stage te lopen. Contacteer hiervoor Christophe Lahousse, groepscoördinator MFC via onderstaand contactformulier.

Voor studenten master in de psychologische of pedagogische wetenschappen worden eveneens stagemogelijkheden aangeboden. We kiezen alleen voor langlopende stages van zes maanden. Indien je hiervoor interesse hebt contacteer dan Henk Weymeis, coördinator jongerenzorg via onderstaand contactformulier.

Voor studenten die een stage willen doen in het kader van een lerarenopleiding of paramedische beroepen (met stage binnen een schoolse context) kunnen contact nemen met  Steven Franke, schooldirecteur ad interim via onderstaand contactformulier.

WIKI

WIKI login voor de medewerkers

Stuur ons een berichtje

Inhoud

*Klik op een item om te navigeren.

Vragen of meldingen

Contacteer ons met al uw vragen, dan helpen wij u zo spoedig mogelijk verder!

Contacteer ons of bel ons: 09 280 89 60

Steunen

Wilt u ons steunen? Dat zou fantastisch zijn! Klik op 'steun ons' en kies een mogelijkheid.

Steun ons of bel ons: 09 280 89 60