Menu

Dagbesteding MFC Heynsdaele in the picture

donderdag 25 en vrijdag 26 oktober, vrijdag 21 december

Chrysantenverkoop en Kerstmarkt

Chrysantenverkoop - 25/10 en 26/10
In de week voor één november is het traditie om met de jongeren van de dagbesteding het veld op te trekken en de chrysantenpotten zelf te plukken. Deze worden in plastiek zakken gestoken en vervoerd naar de dagbesteding. Van daaruit worden de chrysanten verkocht op bestelling.
Met dank aan de firma Coba Flora voor hun medewerking.
Met de opbrengst van vorig jaar hebben we geïnvesteerd in ons muziekatelier (o.a. muziekinstrumenten).
Dit is ook ons doel voor dit najaar.
Wil je ook een chrysant? We verkopen ze in verschillende kleuren en prijzen (zie bestelformulier).
Bestellen kan tot maandag 22 oktober. Donderdag 25 oktober en vrijdag 26 oktober zijn onze verkoopdagen (campus Heynsdaele). Op woensdag 24 oktober leveren we op campus Wagenschot.
Stuur gerust een mailtje naar dagbesteding@mfc-heynsdaele.be. Klik hier voor het bestelformulier.

Kerstmarkt - 21/12
Vanaf de maand oktober bereiden wij met de dagbesteding in onze verschillende ateliers onze kerstmarkt voor. We laten ons inspireren op social media. De jongeren kiezen uit onze inspiratielijst wat ze graag willen maken.  Op vrijdag 21 december vanaf 13 u kan je de resultaten zien op onze kerstmarkt. Van harte welkom!
De winst van onze kerstmarkt (2017) hebben wij geïnvesteerd in de aankoop van een tablet met box. Deze wordt gebruikt door de jongeren in het muziekatelier om partituren op te zoeken en in het bakatelier om nieuwe recepten op te zoeken.