Menu

Werken in PCW

Vacatures

Ben je nog op zoek naar een leuke en uitdagende job met veel afwisseling en leuke collega's? Hou dan zeker onze vacatures in de gaten.
Wens je in de toekomst onze vacatures in uw mailbox te ontvangen, laat dan uw gegevens op deze pagina na in de rubriek ‘Contacteer ons’.
Je kan ook steeds spontaan solliciteren. Beschik je niet over een recent CV, vul dan deze sollicitatiefiche in  en mail deze naar vacatures@wagenschot.be.

MFC Wagenschot - Opvoeder - 38u - bepaalde duur - V/M/X

MFC Wagenschot - Opvoeder - 30.4u - vervangingsovereenkomst - V/M/X

MFC Wagenschot - Opvoeder kruispunt - 19u - V/M/X

MFC Wagenschot - Mobiele begeleider - 19u - bepaalde duur (tem 31/12/2022) - V/M/X

BuSO Wagenschot - didactische coördinator - voltijds - V/M/X

Vrijwilligers

Wil u vrijwilligerswerk doen? Of bent u al vrijwilliger maar zoekt u een nieuwe uitdaging? Binnen PC Wagenschot vzw kan u zich engageren voor verschillende fondsenwervingsinitiatieven. Of misschien zit het klussen meer in uw genen. Ook voor gerichte projecten zoeken we vrijwilligers die ons willen helpen (bvb de jaarlijkse uitvoer van onze wijnverkoop, logistieke ondersteuning op evenementen, …).
Geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons of stuur ons een berichtje.

Stages

Pedagogisch Centrum Wagenschot is een boeiende plek met een moeilijke doelgroep, een innoverende visie en bruisende werkmentaliteit.
Het centrum beschikt over een rijke kennis die verankerd is in de ervaringen van vele trouwe medewerkers.
Als je een van de volgende opleidingen volgt, is het misschien de moeite waard om verder contact te zoeken.

PC Wagenschot biedt Bachelors Orthopedagogiek, en VSPW-cursisten de mogelijkheid om een langere stage te lopen. Contacteer hiervoor Christophe Lahousse, groepscoördinator MFC via onderstaand contactformulier.

Voor studenten master in de psychologische of pedagogische wetenschappen worden eveneens stagemogelijkheden aangeboden. We kiezen alleen voor langlopende stages van zes maanden. Indien je hiervoor interesse hebt contacteer dan Henk Weymeis, coördinator jongerenzorg via onderstaand contactformulier.

Voor studenten die een stage willen doen in het kader van een lerarenopleiding of paramedische beroepen (met stage binnen een schoolse context) kunnen contact nemen met  Steven Franke, schooldirecteur ad interim via onderstaand contactformulier.

ESF Project 'Duurzaam loopbaanbeleid'


Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter onze organisatie dus het is belangrijk dat wij ook goed voor ‘hen’ zorgen. Een goede zorg voor de jongeren vloeit uit een goede zorg voor onze medewerkers.  We hebben in 2018 een prioriteit gemaakt van het verbeteren en vernieuwen van ons personeelsbeleid. De algemene doelstelling van ons ESF project luidt: het ontwikkelen van een uniform HR beleid dat de medewerkers motiveert en ondersteunt in hun loopbaan.
Dit wordt mogelijk gemaakt mede door de financiële ondersteuning vanuit het ESF.

WIKI

WIKI login voor de medewerkers

Contacteer ons

Inhoud

*Klik op een item om te navigeren.

Vragen of meldingen

Contacteer ons met al uw vragen, dan helpen wij u zo spoedig mogelijk verder!

Contacteer ons of bel ons: 09 280 89 60

Steunen

Wilt u ons steunen? Dat zou fantastisch zijn! Klik op 'steun ons' en kies een mogelijkheid.

Steun ons of bel ons: 09 280 89 60